29. august 2011

Ny forening og rampenyt i Haderslev

Så er det ved at være ørredtid for fjorden. Jeg skal inden længe mødes med Havnemesteren fra Årøsund, for at tale om mulighederne ved rampen ved Møllestrømmen. Det kunne være rart med lidt afskærmning imod betonsiderne og et par pæle til at fortøjre ved, når man sætter i-op.

I oktober skal jeg mødes med foreningen i Årøsund for at tale om, vi kan oprette en forening for bådfiskere.
Enten via dem eller som selvstændig forening under dem.
Følg med på:

27. august 2011

Mange ørreder ved Årøsund - glæder mig til efteråret.



Var i vandet et par timer. Nul vind og regn. Først med kobber silden, men ingen ville hugge. Der var igen små og store fisk i vandet. De gik over det hele i dag. Satte så min wobler på og hug med det samme. Fik flere tilbud, men ingen af de store. Fik 4 under målet. Fjorden er stadig farvet, men jeg tror fiskeriet bliver vildt dette efterår. Satser på at jollen snart er bygget helt færdig. Så er det med at finde en motor på 4-6 hk og så ud i fjorden og fange fisk.


15. august 2011

Pålandsvind - ålegræs og mange fisk

Først undskylder jeg manglende billeder. Der var i weekenden pålandsvind og jeg har det nu bedst med lidt vind efter ørred. Fandt en for mig ny plads ved Årøsund og hold da op. 2 mand fik tilsammen 17 ørreder over to dage. Endda midt på dagen. En enkelt på 45(mega tyk) blev til mad. Jeg tror der blev mistet 3 meget pæne fisk.
Jeg havde den der øv bøv tur. Langt inde ( jeg kastede efter et lille hul ) på langs med kysten og bang. Efter 15 minutter kom den tæt på, men sætter sig selvfølgelig i et eller andet.Efter et sats kommer mit Mørra Sild kobber flyvende uden fisk. Men sikken et par dage. Jeg tror det rigtigt sker nu og så indtil næste isvinter. Glæder mig til at søsætte min lille fjordjolle og få købt en lille motor.